Werkwijze

DJ D!Di laat al uw wensen vervullen. Hij zorgt er dan ook voor dat jong en oud zich amuseert. Op gebied van muziek heeft DJ D!Di zowat alles liggen van de jaren '60 tot nu (rock 'n' roll, disco, tango, wals, rnb, schlagers, house, dance, latino, groepsdansen, rock...). De typische huwelijksmuziek dus.

Bij een boeking wordt alles op muzikaal vlak besproken bij DJ D!Di thuis waar er ook een contract wordt opgemaakt. Alle muzikale wensen neemt hij dan door en zorgt ervoor dat alle verzoeknummers op uw huwelijk of ander feest gedraaid zullen worden. Hij werkt met een vast tarief. Hierin zitten alle kosten (vervoer, aantal uren ,materiaal,...). Er komt dus niks meer bij. Tenzij er om extra apparatuur gevraagd wordt zoals beamer, scherm, lichtbrug,.... Voor een standaard feest is dit niet echt nodig. In zijn standaardpakket zit er trouwens een volledige klank-en verlichtingsinstallatie inbegrepen. (zie foto’s)

Hieronder omschrijven we hoe DJ D!Di tewerk gaat om jullie huwelijk tot een topper te maken:

  • DJ D!Di is ruim 2 uur voor de genodigden aanwezig in de feestzaal en dit om alles te kunnen plaatsen en uitgebreid te testen.
  • Indien mogelijk wordt er muziek gedraaid tijden de receptie (afhankelijk van zaal tot zaal)
  • Intrede van ouders (indien gewenst en mogelijk) Intrede van bruidspaar (met de nodige ambiance natuurlijk)
  • Tijdens het eten klinkt er wat rustgevende muziek door de speakers zodanig dat iedereen gezellig kan praten.
  • Voor eventuele spelletjes of speeches zijn er 3 microfoons ter beschikking waarvan er 2 terzelfdertijd kunnen gebruikt worden.Sommige mensen hebben niet graag dat er na ieder nummer gepraat wordt, dus wordt het praten beperkt met enkel belangrijke aankondigingen.
  • Na het hoofdgerecht wordt er al wat meer leuke liedjes gedraaid om er de sfeer in te brengen.
  • Tijdens het dessert doen we het publiek verlangen naar de openingsdans om dan meteen zelf de beentjes te kunnen strekken.
  • Na openingsdans .... (dit wordt besproken op de afspraak). De liedjes tijdens de dansavond worden altijd netjes in mekaar gemixt, zodanig dat je vlot van in het ene genre naar het andere kan genieten. Hierdoor creëer je nooit een lege dansvloer. CDs en USB-sticks kunnen we afspelen, maar zorg er steeds voor dat de muziek legaal is, illegale muziek draait DJ D!Di niet. Legale muziek is steeds beter van kwaliteit en speelt ook perfect op onze muziekinstallatie. Illegale muziek daarentegen klinkt niet goed en gaat niet op de players of muziekprogramma.